(14th October ) Amazon Quiz Answers Today – Win Dyson Airwrap

Advertisement

Topics Coverd

Amazon Quiz Contest Answers Today – 14th October

Amazon Quiz Answers Today, Amazon Quiz answers Win, Today Amazon quiz answers, quiz answers for amazon:- Amazon is a shopping app, as you all already know. It keeps on launching different contests for their customers. By playing these contests, you can win exciting gifts and offers. Now amazon launched its new contest “Amazon Today Quiz Contest”.

 

In the Amazon Quiz contest, you will be provided with a set of five questions daily, and you have to answer them correctly to get the chance to win gifts and vouchers from amazon.

  Join IHD Deals Telegram

This Amazon Quiz contest can be play For daily, Amazon Quiz Answers Contest will be valid till from 8 AM to 12 midnight. And winners will be announced after the end of the game. Check out → OYO Quiz Answers Today Updated Answers And Win Free OYO Rooms.

Amazon Quiz  Winners will get Rs. 1000 amazon gift voucher to iPhone 11 pro max. Amazon Quiz answers win will get Rs. 15000 amazon cash and we provide amazon quiz answer every day on IHD Deals Blog & Telegram Channel.

 

Play Oyo Q Quiz

Submit The Amazon quiz answers today

How to play the Amazon Quiz Contest Today, Answer To Win iPhone xs, OnePlus 7t & Vivo v11 pro today.

  1. Download the Amazon app from the Google play store.
  2. Install and open the app.
  3. Search for quiz banner on the main page of the Amazon app.
  4. Tap on play now button.
  5. Now answer the quiz questions one by one and click on next to get another item.
  6. After answering all the questions, click on submit.
  7. If all the answers are correct, then you will be eligible for the lucky draw to win exciting prizes.
  8. Also Try –Ballebaazi Fantasy Sports Quiz: Play the Quiz and Win Real Cash.

Pro Tip: Visit Amazon Quiz Answers Post Daily On IHD DEALS Blog to give the correct answer, and increase your chances of winning.

Previous Amazon quiz Contest winners

I hope you guys are always answering the amazon quiz answers by using our blog. You can check the winner’s announcement officially from the amazon from the below-given links.

Amazon Quiz contest winners list-March 2020

Below given links are the winners announced by the official amazon India for the quiz conducted on the Month March.

Note:- These results are officially announced from amazon India.

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Amazon Quiz contest winners list-February 2020

Below given links are the winners announced by the official amazon India for the quiz conducted on the Month February.

Submit The Answers on Amazon App

Amazon Quiz Answers Today For 14th October 2020- Win Dyson Airwrap

Today’s Quiz Prize – Dyson Airwrap
Amazon Quiz Contest Date–12th October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 14th October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question 1:-

Which country is credited with inventing this food item?

Answer 1:- Italy

Question 2:-

Name this domed building which is the largest church in the world.

Answer 2:- St. Peter’s Basilica

Question 3:-

In which city is this tall building located?

Answer 3:- Dubai

Question 4:-

In which movie series would you find this character?

Answer 4:- Star Wars

Question 5:-

In which of these sports, would this type of glove usually be used?

Answer 5:- Baseball

Updated Today Amazon Quiz Answers For 14th october

Amazon Quiz  14th October 2020,
Amazon 14th October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 14th October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 14th October 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 14th October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Dyson Air Wrap

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 12th October 2020- Win 10,000 Amazon Pay

Today’s Quiz Prize – 10,000 Amazon Pay
Amazon Quiz Contest Date–12th October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 12th October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question 1:-

Sheikh Sabah Al Ahmad Al Sabah, who recently passed away, was the ruler of which country?

Answer 1:- Kuwait

Question 2:-

In which of these cities has a single coach AC tram been unveiled with a library inside it- branded as Library on Wheels?

Answer 2:- Kolkata

Question 3:-

To mark which country’s 71st National Day did the country’s first Mars probe send back a ‘selfie’ from deep space?

Answer 3:- China

Question 4:-

Which filmmaker has been appointed as the chairman of the governing council of the Film and Television Institute of India?

Answer 4:- Shekhar Kapur

Question 5:-

Which missile, recently tested by India, is regarded as the fastest supersonic cruise missile in the world?

Answer 5:- BrahMos

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 12th october

Amazon Quiz  12th October 2020,
Amazon 12th October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 12th October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 12th October 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 12th October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 10,000 Amazon Pay

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 10th October 2020- Win 25,000 Amazon Pay

Today’s Quiz Prize – 25,000 Amazon Pay
Amazon Quiz Contest Date–10th October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 10th October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question 1:-

Russian research and development enterprise ‘Zvezda’ has started the manufacturing of what for ISRO’s Gaganyaan Mission?

Answer 1:- Space Suit

Question 2:-

The 13th edition of Aero India-21, Asia’s largest exposition of such a kind, will be held in which Indian city?

Answer 2:- Bengaluru

Question 3:-

Which social media platform has launched a dedicated search prompt to prevent suicide, named #ThereIsHelp?

Answer 3:- Twitter

Question 4:-

Etosha National Park, recently featured in NASA observatory photographs, is located in which country?

Answer 4:- Namibia

Question 5:-

Which bank has launched ‘iStartup 2.0’ a comprehensive programme for start-ups?

Answer 5:- ICICI Bank

 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 10th october

Amazon Quiz  10th October 2020,
Amazon 10th October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 10th October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 10th October 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 10th October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 25,000 Amazon Pay

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 9th October 2020- Win Philips Soundbar

Today’s Quiz Prize – Philips Soundbar
Amazon Quiz Contest Date–9th October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 9th October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Delhi’s IGI airport will now have India’s first and exclusive terminal for what?

Answer:-Private Jets
question: 2

According to the India Happiness Report 2020, which is the happiest state in India?

Answer:- Mizoram
Question: 3

Which African country recently held a state funeral in honour of Moussa Traore, its former president?

Answer:-Mali
Question: 4

Which of these is the official premium lifestyle brand of soccer legend Lionel Messi?

Answer:- The Messi Store

Question: 5

A total of 12 faculty members of AICTE-approved institutes received the first-ever __ Best Teacher Awards 2020. Fill in the blank.

Answer: Visvesvaraya
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 9th october

Amazon Quiz  9th October 2020,
Amazon 9th October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 9th October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 9th October 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 9th October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Philips Soundbar

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 8th October 2020- Win 20,000 Amazon Pay

Today’s Quiz Prize – 20,000 Amazon Pay
Amazon Quiz Contest Date–8th October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 8th October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which organization has recently pledged to build BARDA – an agency for biomedical advanced research and development?

Answer:-European Union
question: 2

Which business group recently won the contract to build our new Indian Parliament?

Answer:- TATA
Question: 3

Who was the Man of the Match in the very first encounter of the 2020 IPL?

Answer:-Ambati Rayudu
Question: 4

Which brand recently launched GIGAnet, a strong and fast 4G network?

Answer:- Vi

Question: 5

Which country has become the first to issue a sovereign bond linked to the sustainable development goals set by the United Nations?

Answer: Mexico
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 8th october

Amazon Quiz  8th October 2020,
Amazon 8th October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 8th October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 8th October 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 8th October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 20,000 Amazon Pay

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 3rd October 2020- Win 25,000 Amazon Pay

Today’s Quiz Prize – Sony Speakers
Amazon Quiz Contest Date–3rd October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 3rd October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Winner of the 2020 US Open Men’s Singles Dominic Thiem hails from which European country?

Answer:- Austria
question: 2

The Indian Government on September 14, 2020 banned the export of which of these food items?

Answer:- Onions
Question: 3

The Kosi Rail Mega Bridge, Inaugurated on 18th September 2020, was established in which Indian state?

Answer:-Bihar
Question: 4

As assigned by CEO Michael Scott, who had employee id no 1 in the company which manufactures these products?

Answer:- Steve Wozniak

Question: 5

11th September saw the 125th birth anniversary of Acharya Vinoba Bhave, the founder of which movement?

Answer:- 11th September saw the 125th birth anniversary of Acharya Vinoba Bhave, the founder of which movement?
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 3rd october

Amazon Quiz 2nd October 2020,
Amazon 3rd October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 3rd October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 3rd October 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 3rd October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Sony speakers

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 2nd October 2020- Win Fossil Gen 5 Smartwatch

Today’s Quiz Prize – Fossil Gen 5 Smartwatch
Amazon Quiz Contest Date–2nd October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 2nd October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

In Which Year Was Mahatma Gandhi Nominated For The Nobel Prize For The First Time?

Answer:- 1937
question: 2

On Which Day In History Did Mahatma Gandhi Embark On The Famous Dandi March?

Answer:- 12th March 1930
Question: 3

Which Leader Did Mahatma Gandhi Call The ‘Prince Among Patriots’?

Answer:-Netaji Subhas Chandra Bose
Question: 4

Gandhi Was Nominated For The Nobel Peace Prize _____ Times And The Committee Regrets Not Giving Him The Nobel Peace Prize To This Day.

Answer:- 5

Question: 5

Mahatma Gandhi Shares His Birthday With Which Indian Prime Minister?

Answer:- Lal Bahadur Shastri 

Question: 6

Which Of These Books Was NOT Written By Mahatma Gandhi?

Answer:-  Long Walk To Freedom

Question: 7

The Book ‘Unto This Last’ Greatly Captivated And Transformed Gandhiji. So Much So That He Translated It Into Gujarati. Who Was Its Author?

Answer:- John Ruskin
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 2nd october

Amazon Quiz 2nd October 2020,
Amazon 2nd October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 2nd October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 2nd September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 2nd October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Fossil Gen 5 Smartwatch

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 1st October 2020- Win 25,000 Amazon Pay

Today’s Quiz Prize – 25,000 Amazon Pay
Amazon Quiz Contest Date–1st October
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 1st October 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?

Answer:- A ring
question: 2

The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?

Answer:- Arvind Adiga
Question: 3

What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Answer:-Tittle
Question: 4

Famous british actress ‘Lena Headey’ was born on 3rd October 1973. Which character does she play in the famous HBO series ‘Game Of Thrones’?

Answer:- Cersei Lannister 

Question: 5

She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Answer:- Savitribai Phule
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 1st october

Amazon Quiz 1st October 2020,
Amazon 1st October Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 1st October 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 30th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 1st October 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 25,000 Amazon Pay

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 30th September 2020- Win Samsung Galaxy M21

Today’s Quiz Prize – Samsung Galaxy M21
Amazon Quiz Contest Date–30th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 30th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Arundhati Roy won the Booker prize in 1997 for her debut novel. What was the novel called?

Answer:-The God of Small Things
question: 2

Tour De France is an annual multi-stage event associated with which of these sports?

Answer:- Cycling
Question: 3

Whish of these is a founder of the popular messaging app ‘Whatsapp’?

Answer:- Jan Koum
Question: 4

In 1996, a mammal named Dolly was successfully cloned for the first time. What type of animal was it?

Answer:- Sheep

Question: 5

Which company has made the humanoid robot known as ASIMO?

Answer:- Honda
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 30th September

Amazon Quiz 30th September 2020,
Amazon 30th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 30th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 30th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 30th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 29th September 2020- Win Sony Speakers

Today’s Quiz Prize – Sony Speakers
Amazon Quiz Contest Date–29th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 29th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Copenhagen is the capital of which country?

Answer:-Denmark
question: 2

The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Answer:- Cochin
Question: 3

The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer:- Jhumpa Lahiri
Question: 4

Who out of the following is NOT an Indian fashion designer?

Answer:-  Ravi Ruia

Question: 5

What is the capital city of Mizoram?

Answer:-  Aizawl
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 29th September

Amazon Quiz 29th September 2020,
Amazon 28th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 29th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 29th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 29th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Sony Speakers

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 27th September 2020- Win Oneplus 8 Pro

Today’s Quiz Prize – Oneplus 8 Pro
Amazon Quiz Contest Date–27th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 27th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

George Stephenson is known as the Father of Railways as his ‘Locomotion No. 1’ was the first steam locomotive to carry passengers on a public rail line on 27th September. Which year was this?

Answer:-1825
question: 2

Which is the longest river in Asia?

Answer:- Yangtze
Question: 3

To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Answer:-  M Chinnaswamy stadium, Bengaluru
Question: 4

Until 1955, the State Bank of India was known as __?.

Answer:- Imperial Bank of India

Question: 5

The __ is a horseshoe shaped zone found along the Pacific rim where around 90% of the world’s earthquakes occur. Fill in the blanks.

Answer:- The Ring of Fire
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 27th September

Amazon Quiz 27th September 2020,
Amazon 27th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 27th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 27th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 27th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Oneplus 8 Pro

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 26th September 2020- Win Samsung Galaxy S20+

Today’s Quiz Prize – Samsung Galaxy S20+
Amazon Quiz Contest Date–26th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 26th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Pierre-Emerick Aubameyang, who recently re-signed with Arsenal, represents which country in international football?

Answer:-Gabon
question: 2

Meenaxi: A Tale of Three Cities’ is a movie directed by which painter born on September 17th?

Answer:- M.F Hussain
Question: 3

Which Asian city tops the list in the recently released ‘Global Smart City Index’?

Answer:- Singapore
Question: 4

Which of these examinations scheduled on November 29th will now be for 2 hours instead of the earlier 3 hours duration?

Answer:- CAT

Question: 5

What is this beautiful natural phenomenon called?

Answer:-  Aurora Borealis
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 26th September

Amazon Quiz 26th September 2020,
Amazon 26th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 26th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 26th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 26th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Samsung Galaxy S20+

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 24th September 2020- Win Ray-Ban sunglasses

Today’s Quiz Prize – Ray-Ban sunglasses
Amazon Quiz Contest Date–25th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 25th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these teams recently went unbeaten to claim the 2020 Caribbean Premier League title?

Answer:-Trinbago Knight Riders
question: 2

Which adhesive brand has recently been relaunched with the tagline ‘Repair is better than replace’?

Answer:- Araldite
Question: 3

‘Ride together, Die together’ is the tagline of which movie that is currently the highest grossing movie of 2020 worldwide?

Answer:-Bad Boys for Life
Question: 4

This famous Ferris Wheel is found in which city?

Answer:- London

Question: 5

This is a famous self portrait of which artist?

Answer:- Vincent Van Gogh
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 25th September

Amazon Quiz 25th September 2020,
Amazon 25th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 25th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 25th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 25th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Ray-Ban sunglasses

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 24th September 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize – 50,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–24th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th October 2020

Amazon Quiz Time 24th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which famous tennis player wore 7 masks with the names of 7 victims of racial injustice during her 7 matches at the 2020 US Open?

Answer:-Naomi Osaka
question: 2

Prakash Belawadi plays the father of which genius, in a movie released on Amazon Prime in 2020?

Answer:-Shakuntala Devi
Question: 3

September 2020 marks the 9th World __ Month to raise awareness and challenge the stigma that surrounds which disease?

Answer:-Alzheimer’s
Question: 4

Where in India would you find this famous monument?

Answer:- Kanyakumari

Question: 5

All the tourists shown here are clicking pictures inside which museum?

Answer:- Louvre Museum
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 24th September

Amazon Quiz 24th September 2020,
Amazon 24th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 24th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 24th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 24th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 16th September 2020- Win Redmi Note 9 Pro

Today’s Quiz Prize – Redmi Note 9 Pro
Amazon Quiz Contest Date–16th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 16th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

India and which other country were declared joint gold medal winners of the Online Chess Olympiad of 2020?

Answer:-Russia
question: 2

Which automobile manufacturer has launched a Virtual Racing Championship called ‘Polo Championship’ in India?

Answer:-Volkswagen Motorsport India
Question: 3

Ashwani Bhatia has been appointed by the Government of India as the managing director (MD) of which bank?

Answer:- State Bank of India
Question: 4

India’s longest river ropeway project connecting the northern and southern banks of the Brahmaputra river was inaugurated in which state?

Answer:- Assam

Question: 5

Hosted and organized by the Stockholm International Water Institute, what week was celebrated globally during 25-30 August?

Answer:- World Water Week
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 16th September

Amazon Quiz 16th September 2020,
Amazon 16th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 16th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 16th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 16th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Redmi Note 9 Pro

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 15th September 2020- Win MI Laptop

Today’s Quiz Prize – MI Laptop
Amazon Quiz Contest Date–15th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 15th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which company has launched the initiative, ‘The Anywhere School’ in more than 250 countries around the world?

Answer:- Google
question: 2

The winner of the “World’s Fastest Human Calculator” title in 2020, Neelakanta Bhanu Prakash, hails from which Indian state?

Answer:-Telangana
Question: 3

The IIT Alumni Council has signed an agreement with Russian universities to build the world’s largest and fastest what in India?

Answer:- Hybrid quantum computer
Question: 4

Former Paris-Saint Germain Captain, Thiago Silva was recently signed by which Premier League Club?

Answer:-Chelsea

Question: 5

The World Health Organisation in August 2020 declared which continent to be free of wild poliovirus?

Answer:- Africa
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 15th September

Amazon Quiz 15th September 2020,
Amazon 15th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 15th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 15th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 15th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win MI Laptop

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 14th September 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize – 50,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–14th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 14th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which of these food items help in boosting immunity?

Answer:-  All of these
question: 2

For which of these exercises, can stairs be used very efficiently?

Answer:-Split squats
Question: 3

Who are the primary music composers behind the Amazon Prime series Bandish Bandits?

Answer:- Shankar Ehsaan Loy
Question: 4

Which state passed a resolution to include itself in the Sixth Schedule of the constitution that protects the rights of tribal folk?

Answer:- Arunachal Pradesh

Question: 5

Recently, the President of UAE formally ended a law that distinctly boycotted trade and financial agreements with which country?

Answer:- Israel
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 14th September

Amazon Quiz 14th September 2020,
Amazon 14th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 14th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 14th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 14th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 12th September 2020- Win Ray-Ban sunglasses

Today’s Quiz Prize – Ray-Ban sunglasses
Amazon Quiz Contest Date–12th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 12th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

One Young World’s Journalist of the year Award recipient Neha Dixit primarily covers social issues of which part of Asia?

Answer:- South Asia
question: 2

The 2020 International Booker Prize winning book ‘The Discomfort of Evening ’ is written in which language?

Answer:-Dutch
Question: 3

Arjuna Award recipient Poulami Ghatak recently announced her retirement from which sport?

Answer:- Table Tennis
Question: 4

Chadwick Boseman was an American actor most famous for his role as which Marvel superhero?

Answer:-Black Panther 

Question: 5

National Sports Day on 29th August commemorates the birth anniversary of an Indian captain in which sport?

Answer:- Hockey
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 12th September

Amazon Quiz 12th September 2020,
Amazon 12th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 12th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 12th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 12th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Ray-Ban sunglasses

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 11th September 2020- Win Samsung Galaxy Buds+

Today’s Quiz Prize – Samsung Galaxy Buds+
Amazon Quiz Contest Date–11th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 11th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who was the rocket named after?

Answer:- CV Raman
question: 2

Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language

Answer:-Urdu
Question: 3

Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which gharana?

Answer:- Mewati Gharana
Question: 4

Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer:- Kamala Harris

Question: 5

In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer:- Sri Lanka
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 11th September

Amazon Quiz 11th September 2020,
Amazon 11th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 11th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 11th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 11th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Samsung Galaxy Buds+

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 10th September 2020- Win 50,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize – 50,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–10th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 10th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Kevin Mayer stepped down from his position as the chief executive officer of which social networking service that’s owned by ByteDance?

Answer:- Tiktok
question: 2

Which country recently discovered a large natural gas reserve off the Black Sea coast?

Answer:-Turkey
Question: 3

Bengaluru’s Bannerghatta Biological Park recently named an elephant calf after which author and philanthropist?

Answer:- Sudha Murthy
Question: 4

Which West Indies allrounder recently became the first bowler to take 500 wickets in T20 cricket?

Answer:- Dwayne Bravo

Question: 5

Father Gaston Roberge, who recently passed away, set up the Chitrabani film studies institute with the help of which famous personality?

Answer:- Satyajit Ray
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 10th September

Amazon Quiz 10th September 2020,
Amazon 10th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 10th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 10th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 10th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 50,000 Amazon Pay Balance

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 9th September 2020- Win Redmi Note 9 Pro

Today’s Quiz Prize – Redmi Note 9 Pro
Amazon Quiz Contest Date–9th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 9th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Shri Kuldip Singh Bhullar, Ms N. Usha and Shri Netarpal Hooda are among the winners of which award in Indian sport in 2020?

Answer:- Dhyan Chand award
question: 2

Which organization recently released the report titled ‘Elephants. Not commodities’ ?

Answer:-World Animal Protection
Question: 3

Which Union Territory celebrated the 59th Anniversary of its De Jure day on 16th August 2020?

Answer:- Puducherry
Question: 4

Which tech company recently introduced a product called ‘Assignments’ to help teachers around the world?

Answer:- Google

Question: 5

A teaser was recently released featuring Robert Pattinson as which of these superheroes?

Answer:-  Batman
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 9th September

Amazon Quiz 9th September 2020,
Amazon 9th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 9th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 9th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 9th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Redmi Note 9 Pro

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 7th September 2020- Win 20,000 Amazon Pay Balance

Today’s Quiz Prize – 20,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–7th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 7th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which newly set up agency will conduct a Common Eligibility Test for selection to non-gazetted posts in the central government ?

Answer:-National Recruitment Agency
question: 2

What is the name of the app which has recently been launched by National Highways Authority of India to monitor plantation projects?

Answer:- Harit Path
Question: 3

20th August is celebrated as Akshay Urja diwas in India to generate awareness about the developments of what in the country?

Answer:-  Renewable energy
Question: 4

Rani Rampal, named as a 2020 Rajiv Gandhi Khel Ratna awardee, is the captain of the Indian Women’s Team in which sport?

Answer:- Field Hockey

Question: 5

Who attended the 5th world conference of speakers of parliament on behalf of India?

Answer:- Om Birla
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 7th September

Amazon Quiz 7th September 2020,
Amazon 7th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 7th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 7th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 7th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 20,000 Amazon Pay Balance

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 6th September 2020- Win OnePlus 8 Pro

Today’s Quiz Prize – OnePlus 8 Pro
Amazon Quiz Contest Date–6th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 6th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Dronacharya awardee Gaurav Khanna, is the head coach of which Indian team, that has performed glorious feats in recent years?

Answer:-Para- Badminton
question: 2

Ashok Lavasa, who has been named the new vice-president of the Asian Development Bank, formerly served in which of the following posts?

Answer:-  Election Commissioner
Question: 3

Which zoo has become the second Indian zoo to house the African cheetah, the fastest land animal?

Answer:- Mysuru zoo
Question: 4

Which organisation has recently announced that it would deploy ‘Ninja UAVs’ for surveillance and security purposes?

Answer:- Indian Railways

Question: 5

Bayern Munich won the Champions League Final by defeating which of these teams?

Answer:- Paris-Saint Germain
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 6th September

Amazon Quiz 6th September 2020,
Amazon 6th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 6th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 6th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 6th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win OnePlus 8 Pro

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 5th September 2020- Win Sony portable party speaker

Today’s Quiz Prize – Sony portable party speaker
Amazon Quiz Contest Date–5th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 5th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Abdul Rashid Kalas of Jammu & Kashmir police has been awarded which gallantry award posthumously?

Answer:-Kirti Chakra
question: 2

Which city has won the cleanest city award in the Swachh Survekshan 2020 survey?

Answer:- Indore
Question: 3

The Gwalior-Chambal Expressway will be renamed after which former Prime Minister of India?

Answer:- Atal Bihari Vajpayee
Question: 4

Solar Energy Corporation of India Ltd. is a company incorporated under which ministry?

Answer:- Ministry of New and Renewable Energy

Question: 5

Recently expanded to the border and coastal districts, which of these is the youth wing of Indian Armed Forces?

Answer:- National Cadet Corps
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 5th September

Amazon Quiz 5th September 2020,
Amazon 5th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 5th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 5th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 5th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Sony portable party speaker

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 4th September 2020- Win Kookaburra Cricket bat

Today’s Quiz Prize – Kookaburra Cricket bat
Amazon Quiz Contest Date–4th September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 4th September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

Which 20 year old Indian badminton player will be conferred with the Arjuna award in 2020?

Answer:-Satwiksairaj Rankireddy
question: 2

Ex-CBI officer Rakesh Asthana has been named as the Director-General of which force?

Answer:- Border Security Force
Question: 3

Which Indian state has instituted the Indira Rasoi Yojana?

Answer:-Rajasthan
Question: 4

Which of these actresses starred in the original 1991 movie ‘Sadak’ and is also starring in the sequel ‘Sadak 2’?

Answer:- Pooja Bhatt

Question: 5

After dismissing which Pakistan batsman did James Anderson reach the landmark of 600 wickets in Test cricket?

Answer:- Azhar Ali
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 4th September

Amazon Quiz 4th September 2020,
Amazon 4th September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 4th September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 4th September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 4th September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win Kookaburra Cricket bat

Join our telegram channel to get free Paytm cash

Amazon Quiz Answers Today For 3rd September 2020- Win

Today’s Quiz Prize –20,000 Amazon Pay Balance
Amazon Quiz Contest Date–3rd September 2020
Amazon Quiz Timing –8 AM to 12 PM
Amazon quiz Winners Declaration –30th September 2020

Amazon Quiz Time 3rd September 2020 Question – Answers

(Answers gets updated in between the time 8:02 Am – 8:05 AM)

Question: 1

By what name do we better know the peace agreement initiated on on August 13, 2020 between UAE and Israel?

Answer:- Abraham Accord
question: 2

Who is the only Paralympic gold medalist among the people to win the Rajiv Gandhi Khel Ratna award in 2020?

Answer:- Mariyappan Thangavelu
Question: 3

Pandit Jasraj, the legendary Indian classical vocalist, who recently passed away, belonged to which gharana?

Answer:-Mewati Gharana
Question: 4

Which Indian giant recently acquired a majority stake in the e-pharma site Netmeds?

Answer:- Reliance

Question: 5

India’s first ‘air bubble’ agreement in South Asia will be established with which country?

Answer:-  Maldives
 Must Read:- Amazon Quiz Answers For World Earth Day Edition Contest- Win Rs.10,000 Amazon Pay Balance 

Updated Today Amazon Quiz Answers For 3rd September

Amazon Quiz 2nd September 2020,
Amazon 3rd September Quiz,
Quiz content winners list 2020,
Amazon 3rd September 2020 Quiz Answers,
Amazon Quiz Answers 3rd September 2020,
Updated Amazon Today Quiz contest Answers,
Amazon 3rd September 2020 Quiz,
Amazon quiz answer today and Win 20,000 Amazon Pay Balance

Join our telegram channel to get free Paytm cash

 

Also Read:-


Terms and conditions of Amazon Today Quiz Contest:

  1. The contest will be available from 8 AM to 12 Noon daily.
  2. The contest will be allowed to play only for the people who will sign up on Amazon.in app.
  3. There will be five-question provided to you each day.
  4. If you answer all the five questions correctly than you will be eligible for the lucky draw after the end of the contest.
  5. Only 1 participant will be declared as the winner of each day.

You may also like-

Final Words On Amazon Quiz Daily Contest.

So, if you want to play and want a chance to win exciting prizes, register yourself to the amazon app and play the daily quiz contest of amazon.

Try your luck and answer the questions daily and correctly and make eligible yourself for the lucky draw which will be held on the last day of the month and win prizes.

Reply